Nyårssupé

På nyårsafton dukar vi fram ett urval av våra läckraste delikatesser, som vanligt med fokus på färskt och högkvalitativt. I supén ingår förrätt, varmrätt och dessert, totalpriset för denna trerättersmeny specificeras vid respektive huvudrätt. För extra bubblig stämning har vi under kvällen också ett specialerbjudande på Champagne, Paul Georg Brut Brut Reserve, för 645 kr/flaskan.
Välkommen att boka ditt bord från kl 16.00 och framåt, i formuläret nedan.

Meny

Förrätt

Minstingen räkor (100g räkor) med hembakat bröd, smör, majonnäs och aioli

alternativt

Hummersoppa spetsad med cognac


Huvudrätt

Lilla skaldjursfesten  590:-
(vinkokta blåmusslor, två ostron, två havskräftor och ett kungskrabbeben)

Stora skaldjursfesten  790:-
(vinkokta blåmusslor, två ostron, två havskräftor, ett kungskrabbeben och en halv hummer)

Kungsfiskfilé med husets vitvinssås och ungsbakad potatis med vitlöksolivolja 550 kr

Entrecote med paprika potatisgratäng och vitlökssmör 550kr


Efterrätt

Creme brullé


Datum, tid - och hur många personer *
Förnamn *
Efternamn *
E-post *
Telefon *
Valfritt meddelande

Fält markerade med *är obligatoriska.