Gruppmeny

Gruppmenyn består av förrätt, middag och efterrätt genomtänkt kombinerat.
Vi sätter samman havets goda på ett smakfullt harmoniskt vis.
Som tillbehör välj västerbottenost eller vitlöksbröd

Supéer

Räkans Meny

• Minstingen räkor (ca 100g)

• Räkans fisk och skaldjursgryta på husets vis, en upplevelse med sting, serveras med ris

• Crème brûlée med färska bär

Pris: 435 kr

Babords Meny

• 3 sorters paté med rödlöksmarmelad

• Entrecote med paprika-potatisgratäng och vitlökssmör

• Crème brûlée med färska bär

Pris: 455 kr

Styrbords Meny

• Minstingen räkor (ca 100g)

• Kummelfilé med husets vitvinssås och ugnsbakad potatis med vitlöksolivolja

• Chokladfondant med vaniljglass och färska bär

Pris: 480 kr

Kaptens Meny

• Minstingen räkor (ca 100g)

• Chili och citron marinerad minibläckfisk med grillad paprika och kokt potatis

• Petit Choux med ljummen chokladsås

Pris: 500 kr

Matrosens meny

• Minstingen räkor (ca 100g)

• Torskrygg med jätteräkor, whsikysås och ungsbakad potatis

• Petit Choux med ljummen chokladsås

Pris: 475 kr

Vegetarisk meny

• Chevre Chaud sallad med rostade valnötter

• Samosas (filodegknyten) med grönsaker och currysmak, en potatiskaka med ost och en med broccoli, serveras med pikant paprikasås och mixsallad

• Sorbet

Pris: 320 kr

Jungfruns meny

• Hummersoppa spetsad med konjak

• Chili och citron marinerad minibläckfisk med grillad paprika och kokt potatis

• Petit Choux med ljummen chokladsås

Pris: 500 kr

Styrmans meny

• Toast Skagen med löjrom

• Kummelfilé med husets vitvinssås och ugnsbakad potatis med vitlöksolivolja

• Chokladfondant med vaniljglass och färska bär

Pris: 480 kr

Jungmans meny

• Toast Skagen med löjrom

• Räkans fisk och skaldjursgryta på husets vis, en upplevelse med sting, serveras med ris

• Crème brûlée med färska bär

Pris: 435 kr

Skepparns meny

• Hummersoppa spetsad med konjak

• Kummelfilé med husets vitvinssås och ugnsbakad potatis med vitlöksolivolja

• Petit Choux med ljummen chokladsås

Pris: 475 kr

Fördäckets Meny

• Toast Skagen med löjrom

• Entrecote med paprika-potatisgratäng och vitlökssmör

• Crème brûlée med färska bär

Pris: 455 kr


Dessa menyer och priser gäller om gruppen är större än 10 personer och ni förbeställer maten senast två vardagar innan middagen.


Skaldjur

Våra skaldjur finns alltid på menyn. Serveras med hembakat bröd, smör och aioli.

Lilla skaldjursfesten

Vi börjar med att duka fram färska räkor (Minstingen 100g). Sedan följer två ostron, vinkokta blåmusslor, 2 stycken kräftor samt en halv krabba eller ett kungskrabbeben.

Pris: 390 kr / 490 kr (med kungskrabba)

Stora skaldjursfesten

Vi börjar med att duka fram färska räkor (Minstingen 100g). Sedan följer två ostron, en halv hummer, vinkokta blåmusslor, 2 stycken kräftor samt en halv krabba eller ett kungskrabbeben.

Pris: 590 kr / 690 kr (med kungskrabba)

Skaldjursfesten Deluxe

Först börjar vi med våran goda hummersoppa därefter följer två ostron, våra färska räkor (Minstingen 100g), en halv hummer, vinkokta blåmusslor, 2 stycken kräftor samt en halv krabba eller ett kungskrabbeben.

Pris: 720 kr / 820 kr (med kungskrabba)


Tillbehör

Västerbottenost

Pris: 39 kr

Vitlöksbröd

Pris: 39 kr

Vinpaket

Standard vinpaket

Ett glas vin till förrätten
Ett glas vin till huvudrätten
Ett glas dessertvin till efterrätten

Dessa är lite enklare viner anpassade efter varje rätt för att förhöja smakupplevelsen.

Pris: 250 kr

Uppgraderat vinpaket

Ett glas vin till förrätten
Ett glas vin till huvudrätten
Ett glas dessertvin till efterrätten

Dessa är lite finare och exklusivare viner som är speciellt utvalda för att maximera smakupplevelsen genom kombination mellan mat och vin.

Pris: 350 kr

När väder och vind gör det omöjligt att få fram färska skaldjur så kan vi bli tvungna att servera frysta alternativ — självklart av bästa kvalitet!